Sport Inside Sportgala Woerden

PERSBERICHT

 

Sportgala Woerden weer in ere hersteld.

 

Na een aantal jaren zonder een sportgala ( o.a. door corona pandemie ) heeft Sport Inside besloten om dit jaarlijks terugkerende evenement een nieuw leven in te blazen. In samenwerking met de gemeente Woerden zullen de vrijwilligers van Sport Inside op hun eigen wijze het Sport Inside Sportgala Woerden 2023 gaan organiseren. Sport Inside, ooit ontstaan uit groep enthousiaste vrijwilligers van Sportlust TV, is net als de gemeente Woerden van mening dat een stad als Woerden een echt groots sportgala verdient, temeer omdat sporters en verenigingen zowel landelijk als regionaal enorme prestaties bereiken. Ook hebben zij door hun prestaties een enorme positieve bijdrage aan de bekendheid van Woerden als hoofdstad van het Groene Hart.

 

Verkiezingen in vijf verschillende categorieën.

 

Tijdens het Sport Inside Sportgala Woerden 2023 zullen in vijf verschillende categorieën winnaars bekend gemaakt worden. De vijf categorieën zijn: Sporttalent,  Sportvereniging, Sportvrijwilliger, Sportvrouw en Sportman. Tijdens het gala wat gehouden zal worden op vrijdagavond 12 januari 2024 in Het Klooster zullen de winnaars feestelijk worden gehuldigd.

 

Alle inwoners van de gemeente Woerden hebben grote invloed op de uiteindelijke uitslag.

 

Alle inwoners van de gemeente Woerden en alle sportverenigingen krijgen een grote invloed op de verkiezingen. Alle informatie met betrekking tot het Sport Inside Sportgala zijn terug te vinden op www.sportinside.tv\sportgala.

De verkiezing zal plaatsvinden in twee fases. Tijdens fase 1 ( van 15 mei 2023 t/m 31 oktober 2023 ) kan iedereen personen en/of verenigingen voordragen als genomineerden. Per categorie zijn er criteria opgesteld ( terug te vinden op www.sportinside.tv\sportgala ) en de personen of verenigingen zullen dus aan deze criteria getoetst worden alvorens zij daadwerkelijk genomineerd worden. Nadat de voorgedragen genomineerden op eerder genoemde site zijn geplaatst kan IEDEREEN zijn of haar stem uitbrengen, ook het uitbrengen van de stemmen zal geschieden via www.sportinside.tv\sportgala. Op maandag 6 november zal de organisatie per categorie 3 genomineerden bekendmaken waaruit de uiteindelijke winnaars gekozen kunnen worden, dat zijn dan de 3 genomineerden per categorie met de meeste stemmen die uitgebracht zijn via de site. Op maandag 6 november begint dan de 2e fase van de verkiezing. Opnieuw kan IEDEREEN zijn stem uitbrengen op één van de genomineerden ( ook iedereen dus die in de eerste fase zijn of haar stem hebben uitgebracht ) en tevens zal er een onafhankelijke jury per categorie een winnaar aanwijzen. Zowel de stemmen van de jury als ook de stemmen vanuit de inwoners van de gemeente Woerden tellen mee bij de uiteindelijke bepaling van de winnaars.

 

Sportgala wordt een feest voor vrijwilligers, sporters en sportverenigingen.

 

Het Sport Inside Sportgala Woerden 2023 moet weer een echt gala worden, een feest wat recht doet aan de prestaties van de vrijwilligers, sporters en sportverenigingen uit de gemeente Woerden. In een avondvullend programma zal de organisatie in een echte GALA voorstelling de uiteindelijke prijswinnaars bekend maken. Deze avond zal plaatsvinden op vrijdagavond 12 januari 2024 in Het Klooster aan de Wilhelminaweg te Woerden. De zaal om 19.30 uur open gaan, het gala begint om 20.00 uur en zal naar verwachting duren tot 22.15 uur. Hierna is er nog gelegenheid de prijswinnaar te feliciteren onder het genot van een drankje en een hapje.

 

Sport Inside Sportgala Woerden 2023

vrijdag 12 januari 2024

Het Klooster, Wilhelminaweg 77  Woerden

Aanvang: 20.00 uur         Zaal open vanaf: 19.30 uur

      

Days
Hours
Minutes
Seconds

Sportinside

Sportgala

Draag een sporter voor

Geef hier iemand op