lees hier het verhaal

Over sportinside

Het Sportinside TEAM

Al vele jaren is Jos Toet de drijvende kracht geweest achter Sportlust TV. In die tijd waren we echt vooruitstrevend met het live streamen van wedstrijden naar ons clubhuis. Grote voetbalverenigingen zoals Quick Boys keken hun ogen uit wat die mannen uit Woerden nu weer kwamen doen. In zijn gevolg was destijds Gerda Toet druk bezig met het maken van sfeerfoto’s van wedstrijden die al die jaren netjes zijn bewaard.

Anno 2020 is het idee ontstaan om een nieuwe weg in te slaan en een grote stap voorwaarts te maken met een nieuwe frisse naam “Sport Inside”en met een team van medewerkers, die kwaliteit willen leveren en het leuk vinden om beeldverslag te maken van de wedstrijden als hobby.

Sinds Augustus 2022 heeft Sport Inside TV weer een stap vooruit gemaakt. De stichting heeft als doel het maken en uitzenden van filmopnames bij alle (sport)evenementen in de regio Woerden, de uitstraling naar diverse instanties en personen op een hoog niveau te brengen en te houden alsook de betrokkenheid van leden en niet-leden bij deze (sport)evenementen te optimaliseren en op een hoog niveau te houden. De beelden zullen worden uitgezonden op onze eigen website www.sportinside.tv.

Onze cameramensen beschikken over 4K live camera’s, die maken dat onze beelden nog beter en mooier te volgen zijn. De beelden worden aangevuld met live commentaar door onze presentatoren Willem Cnossen en Dirk van Oudenallen. Verder bestaat het team uit Jan Spruit, onze 2e cameraman, die zich vooral richt op het filmen van de jeugdteams en onze regisseur achter de schermen Andre Toet.

Geschiedenis
Sportinside

2012 - hoe het begon

Het eerste seizoen werd volledig gefilmd met een draaibare beveiligingscamera toen nog vanuit het clubhuis

2014 - eerste uitwedstrijden live

al snel kwam de eerste professionele film camera waarmee we later de eerste uitwedstrijden gingen uitzenden

2014 - Meerdere camera's

Als een van de eerste amateurclubs in nederland waren wij ook al met 2 camera posities aan het uitzenden in 2014.

2015 - Interviews

Ook waren niet alleen de wedstrijdbeelden genoeg, ook werden er al regelmatig interviews en kennismakingen gefilmd.

2020 - Frisse start

In 2020 veranderd de naam Sportlust TV in Sport inside TV.

2020 - Live commentaar

Als aanvulling op de wedstrijdbeelden zenden we sinds 2020 ook de stem uit van onze commentatoren Willem en Dirk.

2020 - 2e cameraman

In het seizoen van 2020 is ook Jan Spruijt als 2e vast cameraman aangesloten bij het team en is iedere uit als thuiswedstrijd aanwezig.

2022 - Stichting

Vanaf 2022 is Sport inside formeel een stichting geworden, zo zijn wij zelf verantwoordelijk voor het werven van sponsoren en de financien.

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen!

Wil jij ons helpen?
Stuur ons een berichtje!

Days
Hours
Minutes
Seconds

Sportinside

Sportgala

Draag een sporter voor

Geef hier iemand op