Sportlust ’46 – S.V. TEC

Kletsnat gelijkspel Sportlust ’46 – SV TEC

In een spannende en doorweekte confrontatie tussen Sportlust ’46 en TEC uit Tiel, eindigde de topper in de 3e divisie in een gelijkspel met een eindstand van 1-1.

De wedstrijd, gespeeld op een druilerig Sportpark Cromwijck, bracht de toeschouwers een boeiende strijd tussen twee competitieve teams.

Vanaf het eerste fluitsignaal was het duidelijk dat Sportlust ’46 de bovenhand had en het initiatief nam in de wedstrijd. Met een sterke controle over het middenveld en een agressieve pressing, probeerden ze de bezoekers onder druk te zetten en kansen te creëren. Het veld was door de regen glad en zwaar, wat de technische vaardigheden van beide teams op de proef stelde.

In de 58e minuut slaagde Sportlust ’46 erin om hun overwicht om te zetten in een doelpunt. Sanny Monteiro was de held van het moment en kopte de bal met precisie in het doel van TEC. De thuissupporters juichten luidkeels en leken op weg naar een belangrijke overwinning om zo in het spoor te blijven van koploper SteDoCo.

Maar TEC was niet bereid om zonder slag of stoot op te geven. In de 73e minuut brachten ze de stand weer in evenwicht. Een snelle tegenaanval resulteerde in een doelpunt dat de hoop voor de bezoekers levend hield. De wedstrijd was op dat moment volledig open, met beide teams die bleven strijden voor de overwinning.

Sportlust ’46 kreeg enkele uitgelezen kansen om opnieuw op voorsprong te komen, maar hun spitsen hadden het weer moeilijk om de bal in het net te krijgen. Maarliefst vier honderd procent kansen werden gemist. Gelukkig stond hun doelman, Romero, op scherp en voorkwam hij met een cruciale redding dat TEC de leiding nam.

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een gelijkspel, wat voor beide teams een punt opleverde. Sportlust ’46 zal zich teleurgesteld voelen, gezien hun overwicht in de eerste helft en hun kansen om de voorsprong uit te breiden in de tweede helft. TEC daarentegen zal tevreden zijn met het behaalde punt en de veerkracht die ze toonden om terug te komen in de wedstrijd.

Deze topper in de 3e divisie zal zeker nog lang in de herinnering van de fans blijven hangen, dankzij het regenachtige weer, de strijd op het veld, en de onvoorspelbare wendingen in het spel. Beide teams hebben laten zien dat ze tot de top van de competitie behoren, en we kunnen uitkijken naar meer boeiende confrontaties in de toekomst.

Verslag: Sportlust ’46

Foto’s : Rob Werkhoven

Doe ook weer mee na de wedstrijd met de verkiezing Sport Inside Speler van het seizoen !

Stuur de naam van uw Man of The Match naar info@sportinside.tv  dit kan nog tot maandagavond 18.00 uur.