Mike & Nick Verhagen

Sport Inside brengt aanstaande zaterdag 27 februari het interview uit met de broers Mike & Nick Verhagen van Sportlust ’46.

Sportlust is een echte familie vereniging. Hele gezinnen zijn lid van de club en soms zijn er binnen 1 gezin veel broertjes en zusjes die allemaal op zaterdag hun wedstrijdjes spelen bij onze club.

Het komt dan ook wel eens voor dat broertjes en zusjes bij elkaar in 1 elftal spelen, maar het is uitzonderlijk dat broers in het eerste elftal samen spelen.

Hadden we in het verleden bijvoorbeeld de broers Veerman, in mijn eigen tijd speelden de broers Henk & Wim Ter Steege en de broertjes Ronald en Eric van de Drift samen in een elftal. Ook heeft Verslaggever Willem Conossen samen met zijn jongste broertje Bert de nodige wedstrijden in het eerste gespeeld.

Op dit moment hebben we weer twee spelers in het eerste spelen uit 1 gezin t.w.: Mike en Nick Verhagen.

Beide spelen al vanaf de jeugd bij Sportlust. Nick is “even” weggeweest maar speelt nu al weer jaren bij Sportlust en de twee broers zijn vandaag te gast bij SportInside.

Voor meer informatie kijk op : https://beta.sportinside.tv/mike-nick-verhagen/

Aanvang van deze uitzending is a.s. zaterdag 27 februari is om 14.00 uur en uiteraard te ontvangen via. https://beta.sportinside.tv/live/

Days
Hours
Minutes
Seconds

Sportinside

Sportgala

Draag een sporter voor

Geef hier iemand op