Interview met Christiaan van Hussen

Christiaan van Hussen kwam in de winterstop over van DVS’33 naar Sportlust ‘46.   

De Centrale Middelvelder uit Ijsselstijn kon tijdens het seizoen overkomen naar de ploeg van trainer Patrick Loenen. In het verleden was er al eens contact met Sportlust’46-trainer Patrick Loenen, zo kwam hij op het idee om naar de Woerdense competitiegenoot over te stappen.                                                   

We kwamenop het plan dat ik volgend seizoen naar Sportlust’46 zou komen. Tot ik zei: waarom niet dit jaar? Ik diende een verzoek in bij DVS’33, want ik wilde wel eerst overleggen met de club. Ze wilden mij graag houden, maar begrepen dat het voor mij te zwaar werd. Uiteindelijk werkten ze toch mee.”

De middenvelder tekende  vorige week voor anderhalf jaar en sloot direct aan bij de Woerdenaren.
,,Normaal gesproken ben ik geen voorstander van een tussentijdse switch qua club. Dan speel je vaak maar één of twee oefenwedstrijden en dan begint het tweede deel van de competitie alweer. Nu kan ik de hele voorbereiding meedoen, zodat ik meer tijd heb om me aan te passen aan het team en de speelstijl. Het voelt alsof we aan een nieuw seizoen gaan beginnen.” 

Days
Hours
Minutes
Seconds

Sportinside

Sportgala

Draag een sporter voor

Geef hier iemand op