KNVB Beker Sportlust ’46 – SC Feyenoord op 3 april 2018

Sport Inside zal aanstaande zaterdag 21 november de wedstrijd uitzenden van Sportlust ’46 – SC Feyenoord om de kwart finale van de KNVB districtsbeker van 3 april 2018.

De herinneringen gingen deze dag vooraf op sportpark Cromwijck uit naar 2014, toen Sportlust’46 in de KNVB-beker uitkwam. De toenmalig eersteklasser uit Woerden groeide enkele bekerrondes uit tot een reuzendoder. In Friesland werd hoofdklasser FCV aan de kant geschoven en enkele weken later was ook Kozakken Boys geen partij voor de Woerdenaren. Het absolute toetje volgde in de derde ronde van de KNVB Beker, waarin FC Volendam in het Kras-stadion wel een maatje te groot bleek.

In Woerden hoopte men op 3 april 2018 vurig op weer zo’n avontuur in de ‘grote’ beker. Met die recente geschiedenis in het achterhoofd, was de opdracht voor Sportlust’46 duidelijk: winnen van Sportclub Feyenoord, zo goed als zeker kampioen in 1B en volgend jaar hoofdklasser.

Voor eventuele voorbeschouwing en foto’s kunt u kijken op https://beta.sportinside.tv/knvb-beker-sportlust-46-sc-feyenoord-op-3-april-2018/

Aanvang van de uitzending van deze wedstrijd a.s. zaterdag 21 november is om 14.00 uur en uiteraard te ontvangen via. https://beta.sportinside.tv/live/

Days
Hours
Minutes
Seconds

Sportinside

Sportgala

Draag een sporter voor

Geef hier iemand op