JO 13-1 – JO 15-3 Zaterdag 07-11-2020

Vandaag vond de Titanen wedstrijd plaats tussen het team van Henny van Muijen ( JO 13-1 ) en Lucas Gans (JO 15-3).

De JO 15 was erop gebrand om deze wedstrijd te winnen en kwam al na 10 minuten op een 0-1 voorsprong. Halverwege een schitterende aanval van de JO 13-1 en was het alweer 1-1 en met die stand ging men de rust in.

Na de wedstrijd was er een wedstrijd met vele kansen maar ook veel gemiste doelpogingen. Beide keepers waren goed in vorm en wisten de stand lang gelijk te houden. De JO 13-1 dacht daar anders over en liep al snel uit naar een 3-1 voorsprong. Een oppepper van Lucas Gans zorgde ervoor dat de JO 15 een tempo hoger ging spelen en dat resulteerde al snel dat de stand weer gelijk werd getrokken 3-3.

Vlak voor het einde van de wedstrijd was het toch de JO 13-1 die deze wedstrijd wist te winnen en eindigde de wedstrijd in een 4-3 overwinning voor het elftal van Henny van Muijen.