Interview met Danielle Blonk secretaris van de Jubileumcommissie

Op 5 oktober 2021 bereikt de vereniging Sportlust ’46 de leeftijd van 75 jaar! Het bestuur van Sportlust ’46 wil deze mijlpaal samen met de leden vieren en daarom is een jubileumcommissie opgericht. De jubileumcommissie zal vorm geven aan het jubileum jaar van Sportlust ’46, welke start in oktober 2020. Leuk wetenswaardigheidje is het feit dan de jubileumcommissie onder andere is vertegenwoordigd door twee jonge mensen die de kleinkinderen zijn van twee oprichters van Sportlust’46. Dat zijn Danielle Blonk als secretaris en Rick den Daas als lid van de jubileumcommissie. Maar ook goed te vermelden dat Kees Veerman ook deel uitmaakt van die zelfde commissie. Kees die in 1947 lid werd van Sportlust’46, is van alle leden het langst lid van onze mooie club.

De jubileumcommissie, door deelnemers voor het gemak al ‘jubcie’ genoemd, heeft al een aantal keren alle wijsheid gebundeld en een voorlopig programma gemaakt. Wij realiseren ons dat het zeer moeilijk is in deze tijd van COVID-19 Corona een volledig dicht gespijkerd jubileumprogramma te presenteren. Wij kunnen nog weinig zekerheden benoemen.
Inmiddels is wel bekend dat op zaterdag 10 oktober, voorafgaand aan de wedstrijd Sportlust ’46 – Hoek, de aftrap van het jubileumjaar plaats zal vinden. Bij de organisatie hiervan wordt uiteraard rekening gehouden met alle geldende maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus.

Om een praatstuk te hebben denkt de jubileumcommissie aan het organiseren van bijvoorbeeld een jubileumwedstrijd van het eerste elftal, diverse toernooien, kleinere evenementen en als de omstandigheden dit toelaten een groot feest in oktober 2021.
Omdat binnen de jubcie jong en oud betrokken zijn, denken wij een waardig programma te gaan neerzetten.  

Activiteiten voor het jubileumjaar waar we nu over nadenken zijn: Een come back van het oliebollen toernooi rond de jaarwisseling,  jeugdtoernooien, wijnproefavond, voetbalquiz een 55+ avond of een Pasar Malam. Heb jij ideeën, vragen of andere input mail dan naar jubcie@sportlust46.nl of spreek één van de leden van de jubcie aan.

De jubileumcommissie bestaat uit de volgende leden:
Guy Bruggeling
Rick den Daas
Ron Danen
Dewi Niggendijker
Cees Veerman
Bart Verdoold
Danielle Blonk  (secretaris jubileumcommissie)
Chris Nieuwpoort (voorzitter jubileumcommissie)

Aanvang 14.00 uur via: https://beta.sportinside.tv/interview-met-danielle-blonk-secretaris-van-de-jubileumcommissie/

Aanvang van de uitzending van deze uitzending is a.s. zaterdag 22 mei is om 14.00 uur en uiteraard te ontvangen via. https://beta.sportinside.tv/live/

Days
Hours
Minutes
Seconds

Sportinside

Sportgala

Draag een sporter voor

Geef hier iemand op