Sport Inside sportgala Woerden 2023

Procedures

Algemene procedure verkiezingen.

 

 1. Bij het Sport Inside Sportgala Woerden 2023 worden er verkiezingen gehouden in vijf categorieën t.w.: Sporttalent, Sportvrijwilliger, Sportvereniging, Sportvrouw en Sportman.
 2. Voor iedere categorie zijn er criteria opgesteld waaraan de desbetreffende persoon of vereniging moet voldoen voordat men genomineerd kan worden. De criteria vindt u terug via sportinside.tv/sportgala-criteria-genomineerden
 3. Iedereen kan in de periode 15 mei t/m 27 okt één of meerdere voordrachten doen voor één of meerdere categorieën, dit kunt u doen via een voordrachts-formulier welke u kunt invullen en verzenden via sportinside.tv/sportgala-nomineren
 4. Bij het voordrachts-formulier kunt u tevens foto’s en /of filmpjes meesturen om de voordracht extra te ondersteunen.
 5. Na beoordeling van de aanmelding, o.a. aan de gestelde criteria, wordt de voorgedragen nominatie op onze site geplaatst.
 6. Er worden voor de uiteindelijke verkiezing 2 aparte stemronden gehouden. In de periode 15 mei t/m 27 okt kan er via de site een eerste stem ingediend worden, druk hiervoor op de stembutton die bij de voorgedragen genomineerde van uw keuze staat afgebeeld.
 7. Na het sluiten van de 1e stemronde zal er op 1 nov door de organisatie per categorie bekend gemaakt worden welke 3 genomineerden gaan strijden om de titel.
 8. Vanaf 1 nov t/m 22 dec ( 17.00 uur !! ) kan er door iedereen gestemd worden in de 2e stemronde (ook als je in de 1e stemronde al een stem hebt uitgebracht ) . Stemmen geschiedt via de site doormiddel van de stembutton die is afgebeeld bij de genomineerde van uw keuze.
 9. In de 2e stemronde zal ook een onafhankelijke jury de 3 genomineerden per categorie beoordelen.
 10. De genomineerden die door de jury én het publiek het hoogst beoordeeld zijn op 22 december zullen door de organisatie op het Sport Inside Sportgala Woerden 2023 uitgeroepen worden als winnaar van haar of zijn categorie.
 11. Indien er in de 1e stemronde genomineerden met een gelijk aantal stemmen eindigen zal de organisatie, in samenwerking met een onafhankelijke jury uiteindelijk bepalen wie er doorgaan naar de 2e ronde. Eindigen genomineerden in de 2e stemronde met een gelijke aantal stemmen dan zullen de uitgebrachte stemmen van het publiek uiteindelijk bepalen wie uitgeroepen gaat worden als winnaar van haar of zijn categorie.

 

Criteria voordragen genomineerden
Stemprocedure verkiezingen
Days
Hours
Minutes
Seconds

Sportinside

Sportgala

Draag een sporter voor

Geef hier iemand op