Sportinside sportgala 2024

Overzicht genomineerden

Categorie voor Nominatie: Beste Sportvrijwilliger

 

Motivatie: Bram Angenent zijn leven staat in het teken van onze geel-blauwe voetbalfamilie. Bram is inmiddels 59 jaar lid van voetbalvereniging sv SIVEO’60. Waarvan maar liefst 56 jaar als penningmeester lid van het dagelijks bestuur. In deze 56 jaar heeft hij nagenoeg alle vergaderingen bijgewoond.

Naast penningmeester is Bram dagelijks te vinden op ons sportcomplex voor het coördineren en uitvoeren van onderhoud aan het complex. Bram heeft na zijn voetbal carriere jarenlang gefloten voor de KNVB en SIVEO. Wegens fysieke problemen heeft hij de fluit aan de wilgen gehangen, maar tot op de dag van vandaag nog wekelijks actief als scheidsrechterscoördinator.

 

Ook op de zaterdag geeft Bram al vanaf de vroege ochtend acte de precense om de kantine te openen en allerhande klussen te coördineren. Bram is daarnaast ook betrokken geweest bij elke bouw en verbouw van en op ons complex. Na 56 jaar gaat hij (waarschijnlijk) afscheid nemen als penningmeester, daarom is dit een gepast moment om hem te eren als vrijwilliger van het jaar. Een titel die hem van harte toekomt.
Hierboven is nog maar een summiere opsomming van zijn werkzaamheden voor SIVEO’60.

Categorie voor Nominatie: Beste Sportvrijwilliger

 

Motivatie:

Joop is sinds de jaren ‘80 vrijwilliger bij Voetbalvereniging Sportlust’46. Hij was een fanatiek voetballer en tijdens zijn voetbalcarrière heeft hij het zaalvoetbal op de kaart weten te zetten. Vele jaren heeft hij het zaalvoetbal begeleid en ondersteund.Halverwege de jaren ‘80 werd hij lid van de keuzecommissie, deze commissie zorgde ervoor dat de seniorenteams iedere zaterdag hun wedstrijden konden spelen. Begin jaren ’90 werd hij gevraagd voor de functie van hoofd clubhuis zaken en werd hij verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met het clubhuis, een drukke bestuurlijke functie.

In 2002 stopte hij met de bestuurstaken, maar zijn werkzaamheden voor het clubhuis gingen
onverminderd door. Ook nu is hij nog dagelijks te vinden in het clubhuis voor o.a. de schoonmaak en onderhoudswerkzaamheden.  en voor alle anderen die zich overdag melden bij Sportlust ’46. Trouw komt hij iedere keer weer vanuit Kamerik naar Woerden gereden.

Categorie voor Nominatie: Beste Sportman

 

Motivatie:

De uit Woerden afkomstige 27-jarige Nick Verhagen heeft zijn contract met een jaar verlengd.

De rechtsback, met de longen van een paard, speelt sinds de zomer van 2022 bij Spakenburg en droeg daarvoor jarenlang het shirt van Sportlust ’46, na ook in de jeugd van zijn tweede liefde FC Utrecht te hebben gespeeld.

Nick heeft het uitstekend naar zijn zin en hoefde daarom niet lang na te denken om zijn contract met een jaar te verlengen. Nick begon dit seizoen alle wedstrijden in de basis en scoorde inmiddels al drie keer! Ook vorig seizoen speelde hij vrijwel alle wedstrijden en is al bijna niet meer weg te denken uit ons eerste elftal.

Dit seizoen werd hij met Spakenburg nederlands kampioen in de 2e divisie 

Days
Hours
Minutes
Seconds

Sportinside

Sportgala

Draag een sporter voor

Geef hier iemand op