Sportinside sportgala Woerden 2023

Sportgala
Algemene procedures

procedures

 1. Bij het Sport Inside Sportgala Woerden 2023 worden er verkiezingen gehouden in vijf categorieën t.w.: Sporttalent, Sportvrijwilliger, Sportvereniging, Sportvrouw en Sportman.

 

 1. Voor iedere categorie zijn er criteria opgesteld waaraan de desbetreffende persoon of vereniging moet voldoen voordat men genomineerd kan worden. De criteria vindt u terug via http://sportinside.tv/sportgala-criteria-genomineerden
 1. Iedereen kan in de periode 15 mei t/m 27 okt één of meerdere voordrachten doen voor één of meerdere categorieën, dit kunt u doen via een voordrachts-formulier welke u kunt invullen en verzenden via http://sportinside.tv/sportala-nomineren

 

 1. Bij het voordrachts-formulier kunt u tevens foto’s en /of filmpjes meesturen om de voordracht extra te ondersteunen.

 

 1. Na beoordeling van de aanmelding, o.a. aan de gestelde criteria, wordt de voorgedragen nominatie op onze site geplaatst.

 

 1. Er worden voor de uiteindelijke verkiezing 2 aparte stemronden gehouden. In de periode 15 mei t/m 27 okt kan er via de site een eerste stem ingediend worden, druk hiervoor op de stembutton die bij de voorgedragen genomineerde van uw keuze staat afgebeeld.

 

 1. Na het sluiten van de 1e stemronde zal er op 1 nov door de organisatie per categorie bekend gemaakt worden welke 3 genomineerden gaan strijden om de titel.

 

 1. Vanaf 1 nov t/m 22 dec kan er door iedereen gestemd worden in de 2e stemronde (ook als je in de 1e stemronde al een stem hebt uitgebracht ) . Stemmen geschiedt via de site doormiddel van de stembutton die is afgebeeld bij de genomineerde van uw keuze.

 

 1. In de 2e stemronde zal ook een onafhankelijke jury de 3 genomineerden per categorie beoordelen. De uitkomst van de jury zal voor 50% mee tellen met de uiteindelijke keuze van de prijswinnaars. De overige 50% komen uit de publieksstemmen welke uitgebracht zijn via de site.

 

 1. De genomineerden die het hoogst aantal stemmen heeft ontvangen op 22 december zal door de organisatie op het Sport Inside Sportgala Woerden uitgeroepen worden als winnaar van haar of zijn categorie.

 

 1. Indien er in de 1e stemronde genomineerden met een gelijk aantal stemmen eindigen zal de organisatie, in samenwerking met een onafhankelijke jury uiteindelijk bepalen wie er doorgaan naar de 2e Eindigen genomineerden in de 2e stemronde met een gelijke aantal stemmen dan zullen de uitgebrachte stemmen van het publiek uiteindelijk bepalen wie uitgeroepen gaat worden als winnaar van haar / zijn categorie.
Days
Hours
Minutes
Seconds

Sportinside

Sportgala

Draag een sporter voor

Geef hier iemand op