Het Team

Het Sportinside TEAM

Al vele jaren is Jos Toet de drijvende kracht geweest achter Sportlust TV. In die tijd waren we echt vooruitstrevend met het live streamen van wedstrijden naar ons clubhuis.

Grote voetbalverenigingen zoals Quick Boys keken hun ogen uit wat die mannen uit Woerden nu weer kwamen doen. In zijn gevolg was destijds Gerda Toet druk bezig met het maken van sfeerfoto’s van wedstrijden die al die jaren netjes zijn bewaard.  

Anno 2020 is het idee ontstaan om een nieuwe weg in te slaan en een grote stap voorwaarts te maken met een nieuwe frisse naam “Sport Inside” en met een team van medewerkers, die kwaliteit willen leveren en het leuk vinden om beeldverslag te maken van de wedstrijden als hobby.

Onze cameraman Jos Toet beschikt over een nieuwe camera, die maakt dat onze beelden nog beter en mooier te volgen zijn. De beelden worden aangevuld met live commentaar door onze presentatoren Willem Cnossen en Dirk van Oudenallen. Verder bestaat het team uit Jan Spruit, onze 2e cameraman, die zich vooral richt op het filmen van de jeugdteams en onze regisseur achter de schermen Andre Toet.

3e Divisie, Sport Inside is er klaar voor! Onze supporters en onze gasten laten wij graag de beelden zien van de wedstrijden, thuis of in het clubhuis via onze eigen website www.sportinside.tv.

Dank aan onze donateurs en “last but not least” onze sponsoren die het uitzenden van de beelden mogelijk maken.

Wij wensen u een sportief seizoen!